На Донеччині за добу росіяни вбили трьох жителів, 5 людей дістали поранення, пошкоджено 35 цивільних об’єктів

На Донеччині за добу росіяни вбили трьох жителів, 5 людей дістали поранення, пошкоджено 35 цивільних об’єктів. Про це 10 вересня повідомляє поліція регіону і Донецька ОВА.

Зазначається, що за добу поліцейські зафіксували 3132 ворожих удари по лінії фронту та житловому сектору Донеччини.

Окупанти зосередили вогонь на 8 населених пунктах: містах Гірник, Краматорськ, Курахове, Торецьк, селищі Клебан-Бик, селах Олександро-Калинове, Предтечине, Щурове. 

Пошкоджено  35 цивільних об’єктів -  21 житловий будинок, адмінбудівлю, підприємство, торговий павільйон, господарські споруди, автомобілі. 

На Щурове росіяни скинули дві керовані авіабомби «ФАБ-250» з модулями УМПК – вбили цивільну особу, ще одну поранили, пошкодили 8 приватних будинків і 5 авто.

По Клебан-Бику війська РФ вдарили з артилерії – одна людина загинула та одна зазнала поранень, пошкоджено  приватну оселю й господарську споруду.

У Гірнику – один загиблий і двоє поранених мирних мешканців, пошкоджено багатоквартирний будинок.

Внаслідок влучання снаряду травмовано людину в Торецьку.

Краматорськ ворог атакував двома авіабомбами «ФАБ-250» з модулями УМПК – є пошкодження на території промислового об’єкту. 

У Предтечиному ударом бомби «ФАБ-250» з модулем УМПК пошкоджено 5 приватних будинків.

Чотири рази окупанти обстріляли Курахове з артилерії та РСЗВ «Ураган» - руйнувань зазнали багатоквартирний і 4 приватних будинки, адмінбудівля, автотехніка, торговий павільйон, господарські споруди.

Донецька ОВА повідомляє, що з лінії фронту за добу евакуйовано ще 1419 людей, у тому числі 143 дитини.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті