На дітей військових з Лисичанської громади Луганщини можна отримати грошову допомогу до Дня Святого Миколая (контакти, форма заяви)

Грошову допомогу до Дня Святого Миколая можна отримати на дітей військовослужбовців з Лисичанської громади Луганської області. Про це повідомила Луганська ОВА у соцмережах 16 жовтня.

"Дітям військових з Лисичанська громадою передбачена матеріальна допомога до Дня Святого Миколая. Її можна отримати на дітей тих військовослужбовців, яким надано статус "Учасник бойових дій", "Особа з інвалідністю внаслідок війни" за участь у антитерористичній операції, заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією РФ, дітей з числа сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти) військовослужбовців", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що розмір допомоги становить одну тисячу гривень на кожну дитину віком до 14 років включно.

Гроші надаються одному з батьків/законному представнику дитини за умови зареєстрованого місця проживання дитини та уповноваженого представника (на дату звернення) в населених пунктах Лисичанської міської територіальної громади.

Заява про надання допомоги надаються до Лисичанської МВА до 10 грудня.

За додатковою інформацією можна звертатись за телефонами +38 050 512 42 64; +38 050 778 13 08; +38 066 187 07 32.

Перелік документів для надання допомоги та встановлену форму заяви можна завантажити за посиланням.

Раніше повідомлялось, що сім’ям загиблих та учасників бойових дій з Лисичанської громади, у яких є школярі, надають грошову підтримку (контакт, форма заяви).

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті