На Черкащині внаслідок атаки РФ загинула жінка

У результаті масованого удару по Уманському району від отриманих поранень загинула жінка. Про це повідомив 19 жовтня начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

"Із ночі наша Черкаська область була під ворожим прицілом. Більшість атак наші захисники відбили. За попередньою інформацією, загалом силами ППО та РЕБ-протидії знищено 41 БпЛА противника та 2 ракети. Однак є кілька влучань, а також наслідки через падіння уламків", - йдеться у повідомленні.

"Унаслідок масованого удару по Уманському району від отриманих поранень загинула жінка 1961 р.н. Її доставили до медзакладу у вкрай важкому стані. На жаль, лікарі вже були безсилі", - зазначив Табурець.

За його словами, у Черкаському районі атаковано об'єкт критичної інфраструктури. Наслідки уточнюємо. Крім того, "шахед" влучив у складське приміщення приватного підприємства. Пожежу вже ліквідували. Один поранений. Від госпіталізації відмовився.

У приватному секторі обласного центру уламками БпЛА пошкоджено вікна житлового будинку та в будівлі ДЮСШ.

Обстеження території триває.

Як повідомлялося, вночі 19 жовтня в небі України було знищено 42 ворожих безпілотники та 4 ракети. 

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті