Миколаївська й Олександрівська громади Донеччини отримали 11 мобільних установок для очищення води

Дві прифронтові громади Донецької області - Миколаївська й Олександрівська - отримали 11 мобільних установок для очищення води. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм 16 серпня.

"11 мобільних установок для очищення води отримали Миколаївська та Олександрівська громади. Це стало можливим завдяки ініціативі віцепрем'єр-міністерки України - міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук та скоординованій підтримці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, ДСНС України та Донецької облдержадміністрації", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що установки були передані зі спеціального резервного запасу обладнання для об'єктів критичної інфраструктури, створеного за рішенням Уряду, з метою безперебійного надання комунальних послуг, зокрема, водопостачання.

Завдяки мобільності цих установок понад 20 тисяч жителів Донеччини матимуть доступ до чистої питної води.

Раніше повідомлялось, що прифронтова Покровська громада отримала ще 24 генератори для соціально значущих об'єктів.

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті