Ми дякуємо вам у п’ять разів більше: міністр оборони Нідерландів у Києві підтвердив непохитну підтримку ЗСУ

Міністр оборони новопризначеного уряду Нідерландів Рубен Брекельманс здійснив свій перший робочий візит до України, - повідомила пресслужба Міноборони 7 липня.

Під час зустрічі у Києві із заступником міністра оборони України з питань європейської інтеграції Олександром Балануцою та розширеною делегацією Міністерства оборони України Рубен Брекельманс підтвердив непохитну підтримку України.

«Коли ви кажете «дякую» нам за допомогу, ми дякуємо вам у п’ять разів більше. Ви обороняєте не лише свою країну, а свободу та демократію у світі. Ми підтримуватимемо Україну стільки, скільки буде потрібно», — зазначив міністр оборони Нідерландів.

Під час візиту нідерландська делегація відвідала українське підприємство, що виробляє дрони. В ході переговорів із українською делегацією, до складу якої входив заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Сергій Боєв, особливу увагу було приділено питанням технологій як одному зі шляхів підтримки України, який може бути розширений.

 «Військові технології розвиваються тому, що українці тестують їх на полі бою та платять за це кров’ю та життями. Ми запрошуємо ініціативно брати участь у розвитку українських підприємств. Потрібно діяти активніше. Поки ми ведемо переговори на політичній арені, на українських цвинтарях більшає кількість прапорів», – наголосив заступник міністра оборони України Олександр Балануца.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті