МВС відмовило в порушенні кримінальної справи щодо сина Кадирова, тому що він ще маленький

МВС винесло відмову в порушенні кримінальної справи щодо сина глави Чечні Ахмата Кадирова, який побив активіста Микиту Журавеля в СІЗО. Про це пише ТК "BAZA".

У поліції пояснили, що Адаму Кадирову 15 років, тобто в нього не настав вік кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Як повідомлялося раніше, Микита Журавель був заарештований за спалення Корану. Для проведення слідства і суду його етапували в Чеченську республіку. Адам Кадиров разом із батьком прийшов у СІЗО Грозного і безкарно побив підслідного. Рамзан Кадиров і низка високопоставлених чиновників із Чечні заявили, що пишаються вчинком Адама і вважають, що він вчинив як "справжній чоловік".

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті