Музикант із Старобільська Сергій Летучий презентував кліп на пісню "Повернемось додому"

Музикант - переселенець із Старобільська Луганської області Сергій Летучий презентував кліп на пісню "Повернемось додому" на підтримку свого однойменного першого сольного альбому. Кліп розмістили на офіційному youtube-каналі музиканта 27 вересня. 

"Кліп на пісню "Повернемось додому" об’єднує в собі кілька символів, які утворюють різні шляхи, що спіткали героїв цієї історії – вимушених переселенців і близьких друзів автора пісні та її виконавця Сергія Летучого. Декорація в студії поєднує в собі проріжену рогожку, натягнуту на ткацькій рамі - символ різних шляхів  по життю, а поверх рогожки тягнеться автентичне полотно - це доля. Іноді доля розриває наші зв’язки, як рядки ниток цієї рогожки, і ми вимушені йти іншим шляхом. Це спіткало людей, які тікали від окупації або вимушено покидали дім під звуки вибухів. А дехто робив або продовжує робити вибір залишатися. Українців зустрічають інші міста, де накопичується туга за рідним двором і родиною, що донедавна була поруч. І так само зростає надія побачити свій дім у майбутньому. Цією надією є широке полотно, на якому герої кліпу лишають свої накопичені фото і спогади з вірою в те, що вони повернуться до своєї домівки. Адже автентичне старовинне полотно є символом осмислення себе, свого шляху, єднання та підтримки і зберігає  в собі пам'ять  наших предків  та  сучасності, яка теж стає історією", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в музиканта-переселенця зі Старобільска вийшов сольний альбом "Повернемось додому".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті