Мустафа Найєм йде з посади голови Агентства відновлення. Скаржиться на "системні перешкоджання"

Мустафа Найєм написав заяву про звільнення з посади голови Агентства відновлення. Про це Найєм  написав у Facebook.

"Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження. Починаючи з листопада минулого року, команда Агентства почала стикатися з постійною протидією, спротивом та створенням штучних перешкод", - написав він.

"Мені не буде соромно за те, що ми встигли зробити під час повномасштабного вторгнення. Звісно, були й помилки і недоліки, без яких неможливо втілювати у життя проекти такої складності і у таких умовах. Але ми завжди реагували і прагнули зробити краще", - зазначив він.

27 січня 2023 року Мустафа Найєм, який до цього був заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, очолив Агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті