Мешканці двох деокупованих сіл Луганщини отримали хліб, ліки та можливість подзвонити близьким

Хліб і ліки доставили поліцейські в прифронтові населені пункти Луганщини 22 березня. Про це повідомила поліція Луганщини в Телеграм 22 березня.

"Сьогодні поліцейські, які несуть службу вздовж лінії розмежування, здійснили черговий виїзд з гуманітарною допомогою до деокупованих населених пунктів Макіївка та Греківка. Вони доставили місцевим мешканцям хліб від Красноріченської територіальної громади та необхідні ліки", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, під час візиту поліцейські розгорнули Starlink, завдяки чому люди змогли почути голоси своїх близьких, які перебувають у безпечних регіонах України. 

Зазначається, що щоразу поліцейські закликають людей виїжджати до більш безпечних регіонів, адже ворог з кожним разом все жорстокіше обстрілює села та будинки місцевих, проте люди не готові залишати рідну землю, будинки та господарство.

Раніше повідомлялось, що заступник начальника Красноріченської СВА Луганської області, який проживає в деокупованому Невському, отримав парламентську нагороду.

Раніше також повідомлялось, що двом жителям деокупованого Невського Луганської області допомогли відновити документи, а в Луганській ОВА пояснили, чому фермер з деокупованого Невського поки не зможе отримати компенсацію за знищену худобу.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті