"Мер" Маріуполя не впорався з будівельниками, які відмовилися ремонтувати багатоповерхівки: скаржитиметься "уряду ДНР" 

"Меру" Маріуполя Олегу Моргуну не вдалося зобов'язати підрядників до дощів і холодів закрити тепловий контур низки багатоповерхівок. Цей факт він визнав на своїй сторінці в Телеграм.

На нараді у вівторок глава окупаційної адміністрації обіцяв: "повторно виїдемо на МКД (багатоквартирні будинки - "ОстроВ"), де підрядники призупинили роботи - будемо активізувати закриття теплового контуру в цих будинках".

Судячи з усього, повторне спілкування з будівельниками необхідних результатів не принесло. У середу на черговій апаратній нараді Могрун заявив, що винесе "питання про недбалих підрядників, які не виконали зобов'язань за взятими в роботу МКБ, на рівень Уряду ДНР".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті