Мазохізм якийсь: "мер" Донецька зазвичай констатував, що магазини ціни не знижують: соціальним був тільки хліб 

Ціни на основні продукти харчування в магазинах окупованого Донецька продовжують залишатися високими. Цей факт визнав "мер" обласного центру Олексій Кулемзін. 

"26 вересня співробітники районної адміністрації спільно з представниками "Народного контролю"... проаналізували ціни в магазинах Будьонівського району", - написав він у себе в Телеграм.

"За результатами моніторингу встановлено, що всі найменування соціально значущих товарів є в наявності. Однак цінова політика не дотримується.  У продажу був присутній тільки хліб за соціально значущою ціною", - констатував "мер". Крім того, у магазинах часто відсутні цінники, а також порушується товарне сусідство.

Глава окупаційної адміністрації Донецька вкотре рекомендував "посилити контроль над дотриманням правил торгівлі та недопущення завищення цін на продукти першої необхідності". 

Як повідомлялося раніше, всі вжиті владою "ДНР" заходи, спрямовані на зниження рівня цін на харчові продукти, не приносять бажаних результатів.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті