Маніпуляція! Навіть Z-«воєнкори» обурені зведеннями МО РФ про те, що всі українські БПЛА збиті і склади з ракетами на території Росії не горять і не вибухають  

Міністерство оборони РФ і слідом за ним російські ЗМІ вкотре «не помітили» ураження українськими БПЛА військового аеродрому «Ханська» в Адигеї вночі 10 жовтня.

Замість визнання цього факту російське військове відомство заявило, що «силами ППО перехоплено майже 100 БПЛА» над сімома областями РФ. Адигейська республіка в списку регіонів відсутня.

Тим часом місцеві жителі активно обговорюють у чатах нічну атаку на військовий аеродром «Ханська».  «Атакували військовий аеродром дрони, там іде війна справжня, у Родниківці на аеродромі», - розповів один з очевидців.

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив ураження військового об'єкта. «Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по аеродрому «Ханська», що в Республіці Адигея РФ. Зокрема, під удар потрапив склад боєприпасів... Зафіксовано загоряння», - йдеться в повідомленні ГШ.

Систематичне замовчування російською владою успішних дій української безпілотної авіації проти російських військових об'єктів і арсеналів обурило Z-«воєнкорів» і Z-«блогерів». 

«Два дні тому ЗСУ вдарили по нафтобазі у Феодосії. Горить досі і за підсумком пожежа тільки посилилася... Як там говориться? Помилятися можна, брехати не можна?  Це вже не перший такий випадок, який яскраво характеризує підхід до вирішення проблеми ударів українських дронів по наших тилах. Точніше, відсутність актуальних заходів», - пише автор ТК “Говорить ТопаZ”.

«Дуже не вистачає ролика з Харламовим із Comedy Club про гасіння лісових пожеж. Це нафтобаза у Феодосії, яку після удару ЗСУ гасять уже котрий день. Це не перша і не остання нафтобаза, що горить, бо йде війна», - вторить йому ТК “ZERGULIO”.

«Мені складно зрозуміти: чого хочуть домогтися чиновники цією брехнею, крім тестування ідей Оруелла?», - резюмує колишній радник курського губернатора Роман Альохін.

 

Статті

Світ
10.10.2024
16:00

“Путін буде робити ставку на те, що зможе нав’язати мир на своїх умовах”. Огляд західних медіа

"Російські війська здобували територію в серпні та вересні темпами, небаченими з 2022 року, заявив Пасі Паройнен, аналітик Black Bird Group..."
Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Всі статті