Майже 7 тисяч абонентів, школи та дитсадки окупованого Довжанського району Луганщини залишаються без електропостачання

Без електропостачання залишаються майже 7 тисяч абонентів з окупованого Довжанського (Свердловського) району Луганської області станом на 12:00 17 лютого. Про це повідомило так зване "мінпаливенерго ЛНР" у Телеграм 17 лютого.

"Станом на 12:00 без електрики залишаються споживачі: Свердловський район - 6 871 абонент плюс 3 школи і 5 дитячих садочків", - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що крім того, без електропостачання залишається частина жителів Антрацитівського, Краснодонського та Ровеньківського районів.

За словами окупаційної влади, у всьому виною - негода. 

Раніше повідомлялося, що в 33 населених пунктах на окупованій території Луганської області понад 19 тисяч абонентів залишалися знеструмленими станом на 6:00 15 лютого

Раніше також повідомлялося, що жителів окупованого селища Біле на Луганщині евакуюють через підтоплення. Окупанти тим часом проводять "наради".

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті