Люди старші за 75 років та особи з інвалідністю з Луганщини у Харкові можуть отримати пакети з допомогою

Засоби гігієни та постільну білизну надаватимуть переселенцям з Луганської області в Харкові. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 25 червня.

"Харківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України для потреб ВПО з Луганщини передані засоби особистої гігієни, постільна білизна та підгузки для дорослих", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що ця допомога надійшла до хабу Попаснянської міської військової адміністрації. Її надаватимуть за заздалегідь сформованими та узгодженими з донором списками переселенцям, яким виповнилося 75 років, та особам з інвалідністю.

Отримувачів попередньо запросять до гуманітарного осередку (місто Харків, майдан Конституції, 1, під'їзд 4. Графік роботи: понеділок - п'ятниця з 09:00 до 16:00. Контактний телефон 096-907-02-72).

Раніше повідомлялось, що переселенці з Луганщини можуть отримати консультації з пенсійних питань у Києві (адреса).

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті