Лисогор: на Луганщині ворог обстріляв Невське та Новолюбівку з "Градів". Біля Новоєгорівки ворог втратив 64 загарбників та танк

Окупанти обстріляли на Луганщині села Невське та Новолюбівку з "Градів". Про це 1 червні повідомив очільник Луганської ВЦА Артем Лисогор, коментуючи ситуацію на деокупованих та тимчасово окупованих територіях.

"У Невському вибухи сталися як в районі господарчих приміщень, так і поблизу житлового фонду", - зазначив він. 

Також з артилерії та мінометів ворог вів вогонь по Макіївці, Стельмахівці, Куземівці, Невському.

Лисак повідомив, що на Куп’янському напрямку Сили оборони  відбили атаки ворога, зокрема, в районах Новоєгорівки та Макіївки. 

"Біля Новоєгорівки росіяни скинули дві керовані авіаційні бомби. За попередніми даними, за учора на цьому напрямку ворог втратив 64 окупанти та один танк", - вказав очільник ОВА.

За його інформацією, наші захисники посилюють передній край оборони на Лиманському напрямку.

"Також противник постійно атакує Білогорівку", - додав Артем Лисогор. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті