Лисак повідомив про нові удари рашистів по Нікопольщині і результати удару по Дніпру

Російські окупанти вночі 29 липня завдали удару по Нікопольщині. Про це у Телеграм повідомив глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Важка для області ніч… Спочатку ракетні удари по Дніпру. А вже вночі ворог продовжив свій терор. Бив по Нікопольщині. З важкої артилерії вгатив по самому Нікополю та Марганецькій громаді. Наслідки з’ясовують. Але головне – місцеві жителі цілі", - написав він.

Глава області додав, що у Дніпрі ж кількість постраждалих в результаті російського удару ввечері 28 липня не змінилася.

"9 людей, серед яких двоє дітей. Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки маємо ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші – двоповерхові. Зачепило й 3 адміністративні споруди і 7 автівок. Після третьої ночі надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи. До справи стали комунальники. Особисто бачив, як працюють всі служби. Злагоджено та з бажанням допомогти кожному. Дякую їм за це", - зазначив Лисак.  

"Знаю – складно, але ми вистоїмо. Ті ж, хто надавав злочинні накази, виконував їх і щиро радів нашій біді, отримають своє. Адже зло завжди повертається до тих, хто його несе", - підкреслив він.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті