Лукашенко посилив угруповання білоруських військ на двох тактичних напрямках поблизу українського кордону

Білорусь перекинула війська до кордону з Україною - Лукашенко наказав посилити угруповання військ Білорусі на Гомельському і Мозирському тактичних напрямках поблизу українського кордону. Про це повідомив міністр оборони Білорусі Віктор Хренін 10 серпня, пише "ASTRA".

"Військові частини сил спеціальних операцій, сухопутних військ, ракетних військ, зокрема реактивні системи "Полонез" і комплекси "Іскандер", отримали завдання на здійснення маршів у призначені райони", - повідомив Хренін.

Уточнюється, що раніше Лукашенко наказував спочатку підвести війська до українського кордону, а потім їх відвести. 

Раніше також Лукашенко заявив, що в Україні достатньо "нормальних людей, особливо серед військових", з якими можна домовлятися, і пообіцяв обговорити це з путіним

Статті

Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Всі статті