Луганські медики з Рубіжного ведуть прийом у Вінниці й Харкові (адреси)

Лікарі КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Рубіжанської міськради Луганської області, юридичною адресою якого зараз є місто Дніпро, ведуть регулярний прийом у Вінниці й Харкові. Про це "ОстроВу" повідомила медична директорка закладу Алла Родіонова, йдеться у статті "Хаос і система в роботі первинної ланки луганської медицини в реаліях релокації" від 10 липня.

"Більшість співробітників Центру працює безпосередньо з пацієнтами у Дніпрі, але прийом також ведеться у Вінниці та Харкові", - сказано в статті.

Зокрема, у гуманітарному штабі Рубіжанської МВА "Луганщина моя" у Вінниці (на фото) працює сімейний лікар та дві медичні сестри. Прийом ведеться за адресою вул. Праведників світу, буд. 43 Б з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 15:00.

У Харкові в кабінеті лікаря-терапевта при Центрі відновного лікування та реабілітації КНП "Рубіжанська ЦМЛ" Рубіжанської міськради працюють два лікаря-терапевта та медична сестра. Центр працює за адресою вул. Георгія Тарасенка, буд. 92 А, прийом ведеться за таким самим графіком. 

Раніше повідомлялось, що понад 1500 пацієнтів-переселенців отримали послуги від мобільних бригад Рубіжанських медиків з початку року у чотирьох містах України.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті