Літак Путіна під час перельотів усередині Росії почав супроводжувати винищувач

Літак російського диктатора Путіна під час його візиту до Якутська у вівторок, 18 червня, супроводжував щонайменше один винищувач Су-30СМ. Про це свідчать розміщені в Мережі кадри, зроблені місцевими жителями, - пише The Moscow Times.

Як пишуть журналісти, це перший підтверджений випадок від початку війни, коли борт № 1 під час перельоту РФ супроводжують військові літаки. 

Під час польотів за кордон винищувачі супроводжують Путіна регулярно. У грудні минулого року Міноборони РФ навіть опублікувало кадри з винищувачами Су-35, які супроводжували борт № 1 під час візиту глави держави в ОАЕ. Прес-секретар диктатора Дмитро Пєсков тоді заявив, що це робиться з міркувань безпеки.

І без того високі заходи з охорони Путіна були значно посилені після розв'язання ним війни в Україні. На початку червня два російських чиновника і джерело, близьке до Кремля, розповіли The Moscow Times, що за рекомендацією спецслужб під час публічних заходів на відкритому повітрі він почав носити бронежилет.

Нагадаємо, що сьогодні Путін вирушив до Якутії, після чого полетить до Північної Кореї.

Статті

Країна
26.06.2024
19:45

Якщо проблем немає – їх треба створити. Медреформа по-запорізьки

Всі лікарі-чоловіки, які беруть участь у протестних акціях, або підписують звернення проти ліквідації, отримали повістки і  тепер мусять збиратися на передову, від інших вимагають звільнитися.
Світ
25.06.2024
16:20

"Зеленський українцям до смерті своєї посланий". Російські ЗМІ про Україну

"...Той же Янукович, на мій погляд, як перша особа у владі, що змінює київський режим, не зможе вже відбутися".
Донбас
23.06.2024
18:44

Жителям "ДНР" обіцяють будинки з басейном і люксові курорти на морі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні стрічки окупаційних ЗМІ Донбасу були щедро наповнені повідомленнями і заявами про небувалий приплив в економіку "республік" багатомільярдних інвестицій. Однак, якщо уважно вчитатися в бравурні звіти, то стає зрозуміло, що...
Всі статті