Лідер гурту "Корупція" Міша Крупін став добровольцем ЗСУ

43-річний український музикант, лідер гурту "Корупція" Міша Крупін став добровольцем ЗСУ. Про це пише "РБК-Україна".

18 липня артист запостив в X (Twitter) такі слова: "Я доброволець". У коментарях спитали, чи дійсно Крупін вирушає на війну. На що він відповів, що вже "в процесі".

Директор артиста Юлія Віктор розповіла, що це правда. Крупін дійсно вирішив захищати Україну на фронті. І нині він вже почав проходити ВЛК. Втім, там йому призначили додаткові обстеження. "На даний момент, вже чотири дні як Міша пішов добровольцем. Сьогодні в нього було ВЛК, призначили додаткове обстеження", - пояснила вона.

Тим часом Крупін вже підтвердив наміри мобілізуватися у Stories. Він зазначив, що триматиме фанів в курсі."Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти і мобілізуватися. І хочу зробити це в Харкові, тому що в Харкові це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити, як справжній чоловік", - процитувала Крупіна Юлія.

"Майже місяць Міша перебуває у Харкові. Він поїхав для того, щоб допомагати, і до військових ближче їздити. Нещодавно дав два концерти, збирали на "мавік", досі збираємо", - додала вона.

Тому нині співак чекає на обстеження та фінальні результати. Більше інформації Крупін розкриє згодом, коли вже все стане зрозуміло.

"Чекаєм на відповідь, але повістка на руках вже є", - додала Юлія.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті