Кулеба розказав, що саме стане для України "вирішальною битвою"

Контрнаступ ЗСУ не слід вважати вирішальною битвою, фінальною битвою стане та, яка приведе до повного звільнення українських територій. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на спільному брифінгу з главами МЗС країн Північної Європи 28 квітня, пише "Interfax-Україна".

"Контрнаступ не слід вважати вирішальною битвою. Вирішальна битва та, яка приведе до повного звільнення українських територій, – сказав Кулеба. – Цей висновок можна буде зробити наприкінці, а не на початку битви".

Він підкреслив, що ті, хто розглядає контрнаступ як вирішальну битву, "спотворюють картину українських зусиль".

"Якщо знадобиться один контрнаступ – буде один, якщо потрібно два або більше – буде так, – зазначив голова МЗС. – Це не той конфлікт, який можна буде заморозити".

Раніше Кулеба заявив, що Україна очікує "графік вступу в НАТО" від саміту у Вільнюсі.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті