Комуністи в Курську закликали жителів "бути ввічливими з українськими військовими в разі окупації" міста

У Росії на сайті курського відділення КПРФ з'явився запис, у якому лідери місцевих комуністів нібито закликають громадян зберігати спокій на тлі вторгнення ЗСУ в регіон. Про це 11 серпня повідомляє ТГК Brief.

У тексті також містився заклик на випадок "можливої окупації міста Курська" "спілкуватися з українськими військовими ввічливо, не провокувати їх, на першу вимогу пред'являти необхідні документи і, за можливості, співпрацювати з ними в організації безпечного побуту і недопущення мародерства після відходу з міста російських підрозділів забезпечення правопорядку".

Наразі сайт заблоковано його адміністратором.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті