Комунальне підприємство Слов'янська отримало генератори від уряду Німеччини

КП "Благоустрій" у прифронтовому Слов'янську отримало генератори від уряду Німеччини. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм 16 лютого.

"За фінансової підтримки Уряду Німеччини КП "Благоустрій" сьогодні отримало від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) 11 генераторів потужністю від 8 до 180 кВт", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що від початку повномасштабного вторгнення працівники КП "Благоустрій" у Слов’янську, крім звичної для себе роботи, також допомагають ліквідовувати наслідки ворожих обстрілів, ремонтують дороги, лагодять вуличне освітлення.

За словами Філашкіна, отримані генератори допоможуть мешканцям Слов’янська ефективніше долати "блекаути" та швидше відновлювати інфраструктуру.

Раніше повідомлялось, що енергетики повернули електрику до 21 населеного пункту Донеччини.

Статті

Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Всі статті