Комітет ПАРЄ визнав Путіна нелегітимним - нардеп Гончаренко

Комітет Парламентської асамблеї Ради Європи з правових питань та прав людини визнав російського диктатора Путіна нелегітимним та закликав країни-члени Ради Європи, країн-спостерігачів, до яких входить США та інші країни Європейського Союзу, зупинити всі контакти з російською владою. Про це заявив народний депутат України, член Постійної делегації Верховної Ради у ПАРЄ Олексій Гончаренко 15 квітня.

"Тільки що юридичний комітет Парламентської асамблеї Ради Європи визнав Путіна нелегитимним. За моєю поправкой вибори у Росії були названі "так званими президентськими виборами", а також нечесними і несвободними", - сказав Гончаренко.

"Визнати, що Путін - це просто диктатор, абсолютно нелегітимний, це важливе завдання, яке перед нами стоїть. ПАРЄ з цим призовом звертається до країн-членів Ради Європи, країн-спостерігачів, до яких входить США та інші країни Європейського Союзу, розірвати з ним всі контакти, крім гуманітарних...", - додав Гончаренко.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті