Кличко ініціював відсторонення голови Деснянського району Києва

Уночі 1 червня РФ завдала ракетного удару по столиці, унаслідок якого у Деснянському районі загинули щонайменше три людини. Кличко ініціював відсторонення голови РВА. Про це у Телеграм заявив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Звернувся до Офісу Президента та уряду, які погоджують призначення та звільнення глав районів столиці, про відсторонення голови Деснянського району Дмитра Ратнікова від виконання обовʼязків, поки триває слідство щодо того чи було відчиненим вночі укриття  в поліклініці, біля якої загинули троє людей", - написав Кличко і додав, що відстороненим має бути й керівник медзакладу, якого призначала Деснянська райадміністрація.

Як повідомлялося, у поліції відкрили кримінальну справу через закрите укриття у Києві. 

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що люди в Києві загинули в той момент, коли йшли в укриття, але воно було закрите.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті