"Клік-клік - і ви чоловік та дружина". У "Дії" цифровізовано повний цикл одруження

У "Дії" цифровізовано повний цикл одруження - від пропозиції  коханим до підпису свідоцтва. Про це повідомляє Телеграм-канал "Дія".

"Запустили шлюб онлайн у "Дії". І це просто неймовірно! Команда "Дії" цифровізувала повний цикл одруження - від пропозиції коханим до підпису свідоцтва.  Абсолютно байдуже, у якій точці світу перебуваєте, "Дія" узаконить ваше кохання за 30 хвилин. Тільки ви, партнер, смартфони й церемоніймейстер. Клік-клік - і ви чоловік та дружина. Відтепер жодних очікувань і поїздок в установи для подання заяв і вибору дат церемонії. Достатньо відкрити застосунок, зробити кілька кліків і вибрати дату. А потім просто за сповіщенням прийти на церемонію", - йдеться у повідомленні.

"Не знаєте, як освідчитися коханій людині? Дія теж допоможе! Заходьте в застосунок і робіть пропозицію онлайн. Годі шукати унікальнішої пропозиції створити сім’ю. І це ще не все! Просто в смартфоні вибирайте прізвище - залишити своє чи партнера. А після реєстрації шлюбу свідоцтво підтягнеться в "Дію" за 24 години, а фізичний примірник надійде поштою", - зазначає команда "Дії".

"Розробка шлюбу онлайн - фундамент для майбутніх сервісів у "Дії", де потрібно залучати реєстраторів та нотаріусів. Тож зовсім скоро послуг буде ще більше!  Бо за лаштунками сервісу - робота команди Дії 24/7, налаштування складної взаємодії державних реєстрів та платформи відеозвʼязку Webex від Cisco. А для реалізації сервісу Мін’юст запустив окремий орган - Цифровий офіс ДРАЦС. Усе, щоб ви сказали омріяне «Так» одне одному й засвідчили своє кохання Дія.Підписом. Кохання надихає й допомагає триматися в найскладніші часи. Дія це розуміє й обʼєднує серця. Любіть нестримно! Одружуйтесь у смартфоні.  А Дія щаслива бути свідком народження вашої сім’ї", - підкоеслює команда "Дії".

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті