«Кара-Даг», «Червона Калина» та «Азов»: міністр МВС відвідав підрозділи Нацполіції та бригади Нацгвардії на фронті у Донеччині

Міністр МВС Ігор Клименко повідомив про поїздку на фронт у Донецькій області. Про це він пише 2 серпня у своєму ТГ-каналі.

"Працюємо на Донеччині - на одній із найскладніших ділянок фронту.  Відвідав підрозділи Національної поліції та бригади Національної гвардії України «Кара-Даг», «Червона Калина» та «Азов». Ворог тисне щоденно і безперервно. Наші військові титанічними зусиллями відбивають штурми, нищать ворожу техніку, беруть окупантів у полон", - повідомив міністр.

Також Кліменко заслухав доповіді щодо ситуації та потреб. "Постійний прямий звʼязок з командирами дозволяє пришвидшити деякі процеси, зокрема логістику та забезпечення", - зазначив він.

Крім того, провів нараду з керівництвом поліції області. Поліцейські Донеччини - на місцях, поруч з цивільними. Лише у Покровську залишаються понад 30 тисяч жителів. 

Кліменко відзначив, що евакуаційні групи щодня працюють у прифронтових громадах. За минулий тиждень поліцейські на цьому напрямку евакуювали понад 650 сімей із 905 дітьми. 

 

 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті