Кадиров закликав убивати всіх родичів підозрюваних у замаху на путінських силовиків

Глава Чечні Рамзан Кадиров на нараді з керівниками силових відомств, проведеній на тлі терактів у Дагестані, закликав до кровної помсти проти всіх, хто "пов'язаний із шайтанами", і зазіхає на силовиків. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Якщо підозрюваний пов'язаний із шайтанами - треба покарати весь його рід. І той, хто зазіхає на брата-поліцейського, повинен розуміти, що за кровною помстою вб'ємо всіх - батька, брата, дядька. Я звертаюся до чеченського народу - знайте, чим займаються ваші діти. Ви всі знаєте симптоми ваххабізму, побачили - відразу повідомляйте дільничному. Краще ми його вчасно зупинимо, ніж потім уб'ємо тебе, твого сина і твого брата", - заявив Кадиров.

За його словами, "особливий наголос необхідно зробити на протидію радикальній ідеології, що виходить із європейських країн".

Нагадаємо, внаслідок терактів у Дагестані загинули понад 15 співробітників російської поліції. 

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті