Кабмін призначив ще двох заступників Рустему Умєрову

Уряд призначив нових заступніків міністру оборони України Рустему Умєрову. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук 5 липня.

"Кабінетом Міністрів України: призначено: Клочка Анатолія Олександровича заступником Міністра оборони України; Сергія Олександра Петровича заступником Міністра оборони України", - пише Мельничук.

Як повідомляє Lb.ua, до цього в Рустема Умєрова були вісім заступників: перший заступник Іван Гаврилюк, а також Юрій Джигир, Наталія Калмикова, Станіслав Гайдер, Дмитро Кліменков, Катерина Черногоренко, Олександр Балануца і Людмила Дараган.

Також про нових замів відомо наступне.

Анатолій Клочко:

  • За інформацією Міноборони, Клочко - уродженець Харкова, 1963 року народження. У 1985 році закінчив Саратовське вище військове командно-інженерне училище ракетних військ, у 2003 році — Національну академію оборони України, а у 2019 році — Національний університет оборони України.
  • З 1999 по 2005 рік був командиром ракетної бригади армійського корпусу. У 2018-2020 роках очолював Центральне ракетно-артилерійське управління. З 2020 по 2022 рік займав посаду начальника Центрального управління забезпечення засобами ураження.
  • З жовтня 2022 року Анатолій Клочко проходив службу у військовій частині А0515. 

Олександр Сергій:

  • Сергій - уродженець Буковини, 1969 року народження. У 1991 році закінчив Рязанське вище військове автомобільне інженерне училище.
  • У 1998 році отримав спеціальність за кваліфікацією офіцер військового управління оперативно-тактичного рівня в Київському Інституті Сухопутних військ.
  • У 2012 році закінчив Національний університет оборони України.
  • Брав участь у миротворчій місії в складі військового контингенту України у Сьєрра-Леоне.
  • З 2010 року перебував на керівних посадах у Збройних силах України, відповідаючи за напрямки логістичного забезпечення армії.
  • У 2014 році нагороджений державним Орденом князя Данила Галицького.

Статті

Донецьк
08.07.2024
18:00

Від ідеї до міжнародного проекту: психологічна допомога у формі гри

Гра «Переродження» – це міні тренінг, який в легкій, ігровій формі поєднує різні підходи психодіагностики, психотерапії та коучингу. Основними інструментами виступають метафоричні карти авторської розробки.
Донбас
07.07.2024
17:38

Як "бойові буряти" з приазовськими греками навіки побраталися. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня допитливі читачі могли за пафосними заголовками публікацій ЗМІ окупованого Донбасу побачити реальну картину "поліпшення життя" в "народних республіках". Для цього навіть не треба було вчитися езопової мови або читати між рядків....
Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Всі статті