"Йде війна справжня". Безпілотники вдарили по російському ародрому "Ханська" в Адигеї

Безпілотники вдарили по російському аеродрому «Ханська» в Адигеї вночі 10 жовтня. Про це повідомляє Телеграм-канал ASTRA.

«Жителі Адигеї масово обговорюють у чатах нічну атаку на військовий аеродром «Ханська». Зокрема, поширюється аудіо невстановленої особи, яка вимовляє: «Атакували військовий аеродром дрони, там іде війна справжня, в Родниківці на аеродромі», - йдеться в повідомленні.

Родніковий - селище, розташоване поруч зі станицею Ханська, яке буквально прилягає до військового аеродрому.

ASTRA звернула увагу, що система моніторингу пожеж NASA зафіксувала після атаки пожежу поруч із військовим аеродромом «Ханська».

Пізніше влада Адигеї визнала, що «минулої ночі передмістя Майкопа зазнало атаки ворожих безпілотників».

«Обійшлося без жертв, без постраждалих. На місці перебувають представники спецслужб, рятувальники. Займання ліквідують вогнеборці МНС. Триває організована евакуація жителів пос. Роднікового. Пункт тимчасового розміщення громадян розгорнуто в ст. Ханській. Люди будуть забезпечені всім необхідним», - запевняє влада Адигеї.

Статті

Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Всі статті