Губернатори Бєлгородської, Курської та Брянської областей РФ повідомляють про обстріли з боку ЗСУ

Російська влада повідомила про атаки українськими безпілотниками на Бєлгородську, Курську і Брянську області РФ 17 лютого. Відповідну інформацію розмістили губернатори областей у своїх Телеграм-каналах. 

"Безпілотний літальний апарат літакового типу знищено над Стародубським муніципальним округом силами ППО", - написав губернатор Брянської області Олександр Богомаз о 20:18.

При цьому вранці він повідомляв про обстріл села Сушани Климовського району, де нібито "пошкоджено три будинки і госпбудівлю".

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков тим часом повідомив про те, що "...околиця села Почаєво Грайворонського міського округу зазнала атаки ЗСУ за допомогою дрона-камікадзе". А трохи пізніше, за його словами, "під обстріл ЗСУ потрапила околиця селища Задорожний Красноярузького району". 

Що стосується Курської області, то там "село Кульбаки Глушківського району обстріляно з боку України". Про це повідомив губернатор області Роман Старовойт.

"Усього нарахували 8 прильотів. ...Пошкоджено дві адміністративні будівлі та одне домоволодіння", - написав Старовойт.

Раніше повідомлялося, що в Бєлгороді є влучання на шкільний стадіон і в ТЦ, повідомляють про постраждалих. Міноборони РФ заявляє, що збили 14 "Вампірів".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті