"Група підтримки" хоче взяти на поруки Коломойського. Вболівати за шефа прийшли Мосійчук, Ткаченко, Горбунов, Мазур

У Київському апеляційному суді 25 вересня триває розгляд скарги Ігоря Коломойського на обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави майже 510 млн грн. ідтримати свого шефа прийшли багато працівників “плюсів", власником якого є олігарх, - пише РБК-Україна.

Зокрема, на судове засідання прийшли ведуча 1+1 Наталія Мосейчук, екс-гендиректор "1+1 Media" і колишній міністр культури Олександр Ткаченко, телеведучий і актор Юрій Горбунов, а також Олександр Дубінський, Ігор Циганик, Олександр Моторний, Алла Мазур та інші.

Відомо, що ці люди, яких у соцмережах вже назвали “групою підтримки”, подали 15 клопотань про взяття Коломойського на поруки.

Захист бізнесмена каже, що порушено підслідність, також начебто порушено порядок розгляду клопотання.

Кажуть про непомірний розмір застави та погані умови в ізоляторі. Хоча сам Коломойський заявив, що умови нормальні.

Зауважимо, що перед засіданням суд задовольнив клопотання захисту про те, щоб Коломойський перебував не у спеціальному прозорому боксі, а поряд зі своїми адвокатами.

Як повідомлялося, У Києві сьогодня, 25 вересня розпочалось засідання Апеляційного суду щодо обрання запобіжного заходу олігарху Ігорю Коломойському.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті