Гімнастка Онофрійчук завоювала золото Кубку світового виклику в Румунії

Українська грація Таїсія Онофрійчук завоювала золоту медаль Кубку світового виклику, що відбувається в румунській Клуж-Напоці.

"Таїсія Онофрійчук - переможниця  Кубку світового виклику з художньої гімнастики в Румунії. Наша грація виборола золото  у фіналі зі стрічкою, отримавши оцінку 32.900", - повідомила Українська федерація гімнастики.

Також Україна в складі Марії Височанської, Діани Баєвої, Аліни Мельник, Кіри Ширикіної та Валерії Перемети здобула бронзу в командних змаганнях. Українки стали третіми в фіналі з 3 стрічками/2 м’ячами, отримавши оцінку 33,850.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті