Генпрокуратура передала в АРМА майно екс-народного депутата на суму в понад 600 мільйонів гривень

Генеральна прокуратура України заарештувала майно та активи одного з колишніх народних депутатів на суму понад 600 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора України.

Йдеться про депутата Верховної Ради IV-VIII скликань, який наразі перебуває в росії та переховується від правосуддя.

"За даними слідства, народний обранець, незважаючи на те, що перебував у статусі народного депутата, здійснював фактичне керування одним з найбільших в Україні підприємств із продажу транспортних засобів. У змові з топ-менеджментом пов’язаних з ним компаній, за його вказівкою було незаконно відчужено понад 200 об’єктів нерухомості та корпоративні права трьох товариств, що перебували в заставі банку, з метою подальшої легалізації цього майна", - заявили у Генпрокуратурі.

Як повідомлялося раніше, Генеральна прокуратура арештувала активи одного з хімічних заводів на суму у 2,3 мільярди гривень

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті