Гауляйтер окупованого Мелекіного похвалився вкраденою в України інфраструктурою приазовського курорту. Каже, на три зірки тягне

Курортна інфраструктура окупованого селища Урзуф Донецької області відповідає трьом зіркам рейтингової шкали. Про це місцевим журналістам заявив голова окупаційної адміністрації Мелекіного Олександр Зяблов.

"Урзуф потроху перетворюється і наразі пансіонатам для відпочинку на його території вже можна сміливо ставити три зірки", - похвалився гауляйтер. 

Він не уточнив, що з часу окупації селища в березні 2022 року жодних нових інфраструктурних об'єктів відкрито не було. Таким чином, усе, чим колабораціоніст годиться, було побудовано за часів України. 

Український Узрзуф має статус курорту державного значення. 

Статті

Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Світ
02.07.2024
17:02

«Зеленський прийняв пропозицію Путіна». Російські ЗМІ про Україну

РосЗМІ не натішаться: "У Києві знову заговорили про переговори". При цьому акцент президента Зеленського на можливості переговорів Києва і Москви тільки через посередників кремлівські ЗМІ навмисно приглушують, позицію Києва подають як його...
Всі статті