Факелоносець Олімпійських ігор-2004, рекордсмен Книги рекордів Гіннесса Дмитро Халаджі нині ставить рекорди... у Докучаєвську і веселить еліту "ДНР"

У минулому знаменитий на весь світ український богатир Дмитро Халаджі сьогодні ставить рекорди "ДНР". Про це повідомив ватажок "ДНР" Денис Пушилін у себе Телеграм. 

Зазначається, що він узяв участь у "Чемпіонаті та Першості ДНР з гирьового спорту" в Докучаєвську.

Тож не дивно, що визнаний найсильнішою людиною планети Дмитро Халаджі перемог в цьому змаганні - він встановив новий рекорд - підйом двох гир по 34 кілограми.

Знаменитим на весь світ Халаджі став у незалежній Україні. Вон був призером численних чемпіонатів України та Донбасу, 2001 року став чемпіоном України з гирьового спорту. У 2004 році під час проведення Олімпійських ігор в Афінах серед найкращих спортсменів України його обрали для участі в естафеті Олімпійського вогню, він отримав почесне звання факелоносця Олімпійського вогню. У 2005 році став рекордсменом Книги рекорду Гіннесса. 

З початком російської окупації Донбасу український богатир зайняв антиукраїнську позицію. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті