Фахівці Інклюзивно-ресурсного центру з окупованого Рубіжного приймають у Києві та Дніпрі

Фахівці комунальної установи Рубіжанський інклюзивно-ресурсний центр забезпечують безперервну підтримку дітям з особливими освітніми потребами та їх родинам. Про це 5 серпня пише очільник Луганськогої ВЦА Артем Лисогор.

"Одним з основних напрямів діяльності ІРЦ є надання індивідуальних корекційно-розвиткових послуг. Спеціалісти центру проводять комплексні психолого-педагогічні оцінки розвитку дітей, що дозволяє виявити їхні потреби та розробити індивідуальні програми розвитку. Крім того, консультують батьків та педагогічних працівників, допомагаючи їм підготуватися до нового навчального року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що важливим аспектом роботи ІРЦ є забезпечення безперервної підтримки дітям з особливими освітніми потребами влітку.

Діти можуть відвідувати заняття за адресами:

  •  м. Київ, проспект Берестейський, 65;
  •  м. Дніпро, вул. Будівельників, 23, кабінет 209.

Отримати додаткову інформацію можна за номерами телефонів: 0950125740 – директор Світлана Шелест, 0992639234 – вчитель-дефектолог Світлана Миронець.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті