Екстремізм і дикі штрафи: в Росії мають намір заборонити діяльність тарологів, нумерологів та квадроберів

У Росії заступник голови комітету Держдуми з інформаційної політики, інформаційних технологій та зв'язку Андрій Свинцов заявив, що обговорюється можливість заборони на масову діяльність тарологів і нумерологів, а заразом і квадробінгу, - пишуть росЗМІ жовтня.

Свинцов зазначив, що якщо тарологи дійсно хочуть допомагати людям, то вони повинні отримувати медичну ліцензію. Однак він переконаний, що 99% таких фахівців не мають відповідної кваліфікації. «Ці люди мають бути покарані», - сказав депутат.

Крім того, у рамках обговорення запланованої заборони на послуги тарологів, Свинцов зачепив і нове захоплення дітей - квадробінг, заявивши, що і воно має бути виключено.

«Ми найближчим часом усе це заборонимо, включно з квадроберами. Усе це буде визнано екстремізмом із дикими штрафами», - додав він.

За словами депутата, відповідні ініціативи будуть розглянуті та схвалені депутатами протягом року.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті