"Дякую, мій українській Донецьк": Ракіцький заявив, що історія, з якою повʼязане все його життя, завершилася

34-річний гравець "Шахтара" Ярослав Ракіцький покидає донецький клуб. Про це він повідомив у інстаграмі.

"З 12 років і до сьогодні я віддавав та залишав своє серце, себе Шахтарю. Як на футбольній арені, так і поза межами зеленого поля. Дякую, президенте, за все, що ви робили для нас. За те, що дали шанс насолоджуватися карʼєрою в найкращих умовах на найкращому стадіоні. За те, що повірили в мене. Я віддавав всього себе за рідний клуб. Дякую, Шахтар. Дякую, мій українській Донецьк. Бажаю золотих кубків та перемог", - пише український захисник.

Він закликав молодь "Шахтаря" ніколи не здаватися, бути найкращими, прогресувати і прославляти рідний Шахтар по всьому світу.

"Я вірю в вас. Я буду завжди вболівати за вас. І в мене назавжди помаранчево-чорне серце. Я залишаю Шахтар. Історія, з якою повʼязане все моє життя, завершилася", — повідомив Ракіцький.

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті