Двоє дорослих та дитина загинули внаслідок удару ворожих безпілотників по житлових будинках в Сумах

Двоє дорослих та дитина загинули внаслідок нічного удару ворожих безпілотників по житлових будинках в Сумах. Про це вранці 22 жовтня повідомляє Сумська ОВА.

Зазначається, що вночі та зранку ворог вдарив по житловому багатоквартирному будинку, приватному житлу і об'єктах критичної інфраструктури в Сумах.

"Внаслідок нічного влучання ворожих безпілотників в житлові будинки приватного сектора обласного центру загинуло три людини, серед яких одна дитина", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що вночі 22 жовтня в небі над Сумщиною наші зенітники збили 25 ворожих "шахедів".

Як повідомлялося, на Сумщині внаслідок російських обстрілів енергооб'єктів було знеструмлено понад 100 населених пунктів.

Статті

Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Донецьк
24.10.2024
17:00

Як ізраїльський песик Хібукі допомагає дітям з Донеччини переживати війну

Терапія полягає в тому, що дитина переносить на іграшку свої переживання і страхи та, говорячи від імені собачки, насправді проживає власний досвід, не замикається на своїй психотравмі, розповідає про власні переживання та почуття.
Країна
24.10.2024
09:00

Українські банки: війна, а прибутковість зростає

Цього року динаміка у банків справді вражає. Вже за підсумками І півріччя вони отримали рекордний прибуток – 79 млрд грн, на 16,8% більше за минулорічний показник.
Всі статті