ДПСУ надала роз'яснення щодо не пропуску через кордон футбольної команди

Держприкордонслужба України (ДПСУ) у своєму Телеграм-каналі 27 січня надала роз'яснення щодо не пропуску через кордон футбольної команди "ПОКРОВА АМП".

"Під час вивчення законних підстав для виїзду за кордон гравців, які увійшли до футбольної команди «Покрова АМП», прикордонники встановили, що більшість осіб зі складу команди, які є чинними військовослужбовцями, не мають необхідних документів для перетинання кордону. Попередньо встановлено, що керівництво футбольної команди не до кінця вжило необхідних дій щодо погодження дозволів для команди та отримання позитивного результату розгляду листів", - йдеться у повідомленні.

"Водночас прикордонники вживають всіх можливих заходів, аби допомоги команді в перетинанні кордону", - зазначили в ДПСУ. 

Як повідомлялося, затримано п'ятьох порушників, які намагались незаконно перетнути кордон з Молдовою.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті