Донеччина витримала 15 атак за добу: пошкоджено 29 цивільних об’єктів, є поранений

Донеччина витримала 15 атак за добу: пошкоджено 29 цивільних об’єктів, є поранений. Про це повідомляє у Телеграм поліція області вранці 6 січня.

"Поліцейські задокументували наслідки руйнівних обстрілів по цивільному населенню. За попередньою інформацією, загиблих немає. За 5 січня російські загарбники обстріляли 7 населених пунктів: міста Авдіївка, Красногорівка, Покровськ, Українськ, селище Очеретине, села Острівське, Соловйове. Пошкоджено 29 цивільних об’єктів: 5 житлових будинків, школу, підприємство, господарчу споруду, гаражі, автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що Красногорівку окупанти накрили з артилерії, поранили 53-річного місцевого жителя. Покровськ РФ атакувала двічі за ніч. Ракети С-300 поцілили по території підприємства. Зафіксовано 6 влучань, є пошкодження. Інформації про постраждалих цивільних наразі не надходило. В Українську внаслідок обстрілів пошкоджено заклад освіти та 2 багатоквартирних будинки, в Острівському – три приватних оселі.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті