Донеччина пережила понад 2000 ворожих ударів за добу: 8 мешканців поранено, пошкоджено 21 цивільний об’єкт

Донеччина пережила понад 2000 ворожих ударів за добу: 8 мешканців поранено, пошкоджено 21 цивільний об’єкт. Про це 30 травня у Телеграм повідомляє поліція регіону.

"Поліцейські зафіксували 2103 обстріли. Російські війська скинули на житлові квартали 6 авіабомб, били артилерією. Ворог атакував 9 населених пунктів: міста Гірник, Курахове, Лиман, Сіверськ, Торецьк, села Водяне Друге, Дружба, Неліпівка, Острівське. Пошкоджено 21 цивільний об’єкт – 16 житлових будинків, лікарню, храм, заклад освіти, відділення служби експрес-доставки, адмінбудівлю. По Лиману росія за 15 хвилин завдала п’ять авіаударів – ракетою (бомбою) «Гром-E1» та чотирма авіабомбами УМПБ Д-30 СМ. Поранено 8 цивільних осіб. Руйнувань зазнали три багатоквартирних будинки, медзаклад, релігійна споруда, будівля служби експрес-доставки", - йдеться у повідомленні.

"Керовану бомбу КАБ-250 окупанти скинули на Неліпівку – пошкоджено 6 приватних осель. Внаслідок артилерійських обстрілів у Гірнику постраждали три багатоквартирних будинки, в Сіверську – приватний будинок, адмінбудівля, заклад освіти", - констатували у поліції. 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті