До 9 людей збільшилася кількість постраждалих від ворожого удару по Запоріжжю

До 9 людей збільшилася кількість постраждалих від ворожого удару по Запоріжжю 21 жовтня. Про це повідомляє начальник Запорізької ОВА Іван Федоров та ДСНС України.

Зокрема, внаслідок ракетного удару по дитячому садочку постраждали 4 людини, з них двох людей рятувальники дістали з-під завалів, йдеться у повідомленні ДСНС.

"Частково зруйнована двоповерхова будівля дитячого садочка. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені легкові автомобілі, що знаходились поруч. Вогнеборці приборкали пожежу у двох металевих гаражах. До ліквідації наслідків обстрілу залучені 42 рятувальники та 10 одиниць техніки", - додали в ДСНС.

Частково зруйновано двоповерхову адмінбудівлю, пошкоджено 2 гаражі, господарчу споруду та  26 автомобілів, уточнили в ДСНС.

Пошукові та аварійно-рятувальні роботи тривають, під завалами, ймовірно, перебувають ще люди.

За словами начальника ОВА, всі, хто потребує допомоги, можуть звернутися: 

Міський кол-центр: 15-80(050) 414 15 80(067) 656 15 80.

Гаряча телефонна лінія Запорізької ОВА: +38 0800 503 508.

Як повідомлялося, росія знову завдала удару по житловому кварталу Запоріжжя.

Статті

Країна
21.10.2024
15:00

Рієлтерство зсередини. Вимушений досвід вимушеної переселенки

Ось що таке рієлтерство загалом – шахер-махер. Досі соромно від цих спогадів. Заспокоює одна обставина. У той період у мене захворів кіт, домашній улюбленець та член сім'ї.
Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Всі статті