Для ВПО з Луганської області, які хочуть працювати демінерами, відбудеться рекрутинговий захід (форма)

Рекрутинговий захід для переселенців з Луганської області, які хочуть працювати демінерами, відбудеться у онлайн режимі 25 вересня. Про це повідомила Кремінська міська військова адміністрація у facebook 23 вересня. 

"Претендентів на посаду демінера запрошують на онлайн захід 25 вересня. Наші ВПО можуть взяти участь у рекрутинговому заході Представництва "The HALO Trust" в Україні", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що захід відбудеться 25 вересня об 11:00 на платформи Microsoft Teams. Зареєструватись для участі в ньому заході можна за посиланням. Всім зареєстрованим учасникам буде надіслано запрошення для участі.

Як зазначається в повідомленні, представництво "The HALO Trust" в Україні, яке займається очищенням територій від мін та вибухонебезпечних залишків, проводить набір на навчання з подальшим працевлаштуванням на посаду демінера. До кандидатів не висуваються вимоги щодо попереднього досвіду роботи та спеціалізованих технічних знань. Навчають спеціалістів "з нуля" відповідно до найвищих стандартів у галузі.

Раніше повідомлялось, що понад 20 переселенців з Луганської області вже пройшли навчання на посаду демінера, 10 з них працевлаштувались.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті