Діти - переселенці з Кремінської громади Луганської області відвідали Києво-Печерську Лавру

Діти-ВПО з Кремінської громади Луганської області, які проживають на Київщині, відвідали Києво-Печерську Лавру протягом останніх днів. Про це повідомила Кремінська міська військова адміністрація у facebook 23 серпня. 

"Днями діти з Кремінської громади, які знайшли прихисток у Києві, мали унікальну можливість відвідати Києво-Печерську Лавру. Разом із батьками вони вирушили у дивовижну подорож крізь час, дізнаючись про багату історію Лаври - від її заснування до сьогоднішнього дня", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що цей день для дітей був не тільки про минуле - завдяки спортивно-інтерактивному заходу, організованому Луганським обласним відділенням НОК України та Луганським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, діти отримали можливість заглянути вглиб себе, розвинути свій потенціал та мріяти про майбутнє. 

"У дружній атмосфері обговорювали важливі теми: власний розвиток, здібності, інтереси, цілі та шляхи до їх досягнення", - йдеться в повідомленні.

Завершився день жвавою вікториною, яка пробудила змагальний дух та принесла переможцям чудові подарунки. Але найголовніше, як сказано в повідомленні, - кожна дитина пішла додому з відчуттям підтримки, віри у свої сили та незабутніми враженнями.

"Висловлюємо щиру подяку Генеральному директору Національного Заповідника «Києво-Печерська Лавра» Максиму Остапенку, колективу екскурсійного відділу та екскурсоводу Катерині Воєвуцькій за незабутню екскурсію! Дякуємо Луганському обласному відділенню НОК України та Луганському обласному відділенню Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за підтримку та організацію цього заходу", - пише Кремінська МВА.

Раніше повідомлялось, що в Києві відбулося засідання з представниками молодіжних рад восьми релокованих громад Старобільщини.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті