Дев'ять фугасних бомб скинули окупанти на прифронтове село Невське Луганщини

Російські окупанти скинули на прифронтове деокуповане село Невське Луганської області, де залишаються цивільні мешканці, 9 фугасних бомб протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 28 травня.

"Ворог завдав авіаційного удару по Невському, застосувавши дев’ять фугасних бомб. Вони вибухнули поряд зі вже зруйнованими раніше будинками", - йдеться в повідомленні.

Також по цьому селу росіяни поцілили реактивними системами залпового вогню. 

Крім того, від артилерії противника постраждала Новолюбівка, де противник відкрив вогонь по господарчих спорудах та логістичних шляхах, які ведуть до населеного пункту. 

"Також учора обстріляні Макіївка, Стельмахівка та Куземівка", - йдеться в повідомленні Лисогора.

Що стосується бойових дій на Луганщині - окупанти протягом доби атакували, зокрема, біля Греківки, Невського, М’ясожарівки. Напруженою залишається обстановка поблизу Білогорівки.

"На Куп’янському напрямку серед знищеного за добу озброєння загарбників – сучасна станція радіоелектронної боротьби "Серп-ВС5". Пошкоджено дві російські гармати", - зазначив також очільник ОВА.

Раніше повідомлялось, що мешканцям деокупованого села на Луганщині привезли допомогу - знову під обстрілами.

Раніше також повідомлялось, що є влучання у деокупованих селах Луганщини, окупанти завдали авіаударів по території Серебрянського лісництва.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті