Дефіцит кадрів "по-ЛНРівськи": для роботи на шахті "Білоріченська" бракує близько ста співробітників

На шахті «Білоріченська» в Лутугинському районі Луганської області, для якої окупанти знайшли свого «інверстора», бракує приблизно ста співробітників. Про це повідомила призначена окупантами директор шахти «Білоріченська» Віра Дудяк, пише газета так званої «федерації профспілок ЛНР» 31 серпня.

«Брак людей - наймасштабніша проблема, ступінь якої навіть оцінити не завжди вдається. ...Складається враження, що потрібних людей у регіоні просто немає. Прямо зараз нам не вистачає близько сотні людей. І, здавалося б, в абсолютно шахтарському регіоні - їх не виходить знайти», - сказала колаборантка.

За її словами, «керівництво» вкраденого в України підприємства «шукає людей усіма можливими способами і де тільки можна». Серед стимулів - службовий транспорт для співробітників, програми на кшталт «Приведи друга» і «...навіть реклама в соціальних мережах». Однак знайти співробітників не вдається.

При цьому «ОстроВ» повідомляв, що російські окупанти після повномасштабного вторгнення активно мобілізовували гірників у свою армію. Так, зокрема, у березні 2023 року на шахті в окупованому Довжанську на Луганщині в зміну працювало по шість гірників - решту мобілізували рашисти

Раніше також повідомлялося, що шахтарі окупованого Довжанська на Луганщині не отримують зарплату з березня.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті