Данілов: росія хоче виробляти іранські дрони у Тольятті

Українська розвідка з'ясувала, що росія планує виробляти іранські безпілотники на кількох майданчиках, зокрема в місті Тольятті. Про це розказав секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю, яке показали в ефірі телемарафону, - пише "Ліга".

"Одне з міст – це Тольятті, де вони збираються все це робити, є й інші міста. Наша розвідка з багатьох питань працює просто бездоганно, і ми заздалегідь розуміємо, які кроки вони можуть для себе відпрацьовувати", – сказав Данілов.

Він додав: поки що невідомо, яким чином росіяни збираються отримувати запчастини, необхідні для цих дронів.

"Коли ми почали збивати іранські дрони, ми звернули увагу на комплектацію певних компаній, які не мали б поставляти ці комплектувальні до Ірану. Як вони там опинилися – цим питанням займаються багато розвідок. Але після того, як це стало публічно відомо, я не думаю, що компанії, які їх постачали, продовжуватимуть це робити. Тоді з чого будуть складати свої дрони – це велике питання", – зазначив Данілов.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті