"Чуємо лише красномовну тишу". Подоляк закликав світ відреагувати на ризик російської провокації на ЗАЕС

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк закликав лідерів глобального світу відреагувати на ризик російської провокації на ЗАЕС. Про це він повідомив сьогодні у Twitter.

"Від теракту на найбільшій атомній станції Європи нас відділяє лише одна спільна публічна заява від лідерів глобального світу: "Будь-яка російська провокація на ЗАЕС миттєво буде прирівняна до використання тактичної ядерної зброї з відповідними конкретними наслідками". Що ми чуємо натомість? Абсолютна та красномовна… тиша", - написав він.

"Може, годі раз за разом наступати на одні й ті самі граблі?", - задається питанням радник глави Офісу президента.

Як повідомлялося раніше, окупанти зменшують свою присутність на території ЗАЕС, а персоналу дано вказівку "в разі будь-яких аварійних ситуацій звинувачувати Україну".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті